Grillning nästa nivå: Prova dessa avancerade modeller

Gasolgrillning är redan enkel och bekväm, men vad händer om du tar det till nästa nivå? Med avancerade grillmodeller kan du få ännu mer kontroll över temperaturen, få en ännu bättre grillupplevelse och även laga mat med mer avancerade tekniker.

Grillning nästa nivå: Prova dessa avancerade modeller

 

Vi rekommenderar Napoleon Prestige PRO 665 med sina fem brännare, en Sizzlezone som sidobrännare, integrerad röklåda och en rotisseribrännare. Med denna grill kan du skapa olika temperaturer för att grilla, röka eller rotera kyckling/kött. Eller varför inte prova en kolgrill som Masterbuilt Gravity grill, där du kan styra temperaturen med hjälp av en app och även laga mat med låg och långsamma metoden, det ger en unik smak och en perfekt färdigstekt kött.

Powerburner gasolgrill med en keramisk infrabrännare uppe som gör att du får mycket kraftig värme ca 800°C. När du får så kraftig värme stängs porerna på köttet och det behåller köttsaften för ett mörare kött. Med denna modell går det mycket fortare att grilla med ett mycket bra resultat.

Att köpa en avancerad gasolgrill kan verka som en stor investering, men tänk på alla de möjligheter det ger för att ta din grillning till nästa nivå. Så gör dig redo att imponera på dina vänner och familj med dina grillkonster med en av dessa avancerade gasolgrillar.

 

Läs mer